dimarts, 4 de juny del 2013

LABPATC Barcelona international summer school 2013


Del 17 al 28 de juny el LABPATC organitza la international summer school. El laboratori de patrimoni, creativitat i turisme cultural és una iniciativa innovadora promoguda per un grup multidisciplinar de professionals, investigadors, consultors, estudiants de postgrau i doctorands vinculats a la Universitat de Barcelona (UB) amb el recolzament de la xarxa IBERTUR

El laboratori centra la seva línia d’acció en els àmbits del patrimoni, el turisme cultural i el desenvolupament sostenible. Impulsa iniciatives de recerca, formació especialitzada i desenvolupament de projectes en col·laboració amb altres institucions acadèmiques de referència, organitzacions públiques i privades, empreses i organismes internacionals. 
Labpatc Barcelona international summer school 2013 és una trobada internacional per la formació de professionals i la creació d’un espai obert per compartir experiències, bones pràctiques i presentar estudis innovadors i projectes de col·laboració. Està dirigit a professionals d’institucions internacionals, administracions publiques, empreses i organitzacions del tercer sector, i estudiants de postgrau i doctorat.

L’oferta està formada per 4 cursos intensius i 2 conferències gratuïtes.

Cursos:

18 i 19 de juny:
- Défis et tendances du Tourisme Culturel.

20 i 21 de juny :
- Gestió cultural i turística de cases singulars.

25 i 26 de juny:
- La comunidad como protagonista. Accesibilidad e inclusión social en museos y espacios patrimoniales.

27 i 28 de juny:
- Cultural tourism in urban destinations. What makes for success?

Podeu trobar el programa detallat i com fer la inscripció en el següent enllaç:

Labpatc summer school 2013