divendres, 23 de setembre del 2011

L'exposició fotogràfica "El nostre patrimoni" de TourisArt inaugura el mes de novembre el nou espai d'exposicions del Centre Cívic Drassanes

Des de primers de juliol són en curs les obres de millora del Centre Cívic Drassanes, situat al carrer Nou de la Rambla 43. Els dos eixos centrals de l'actuació són la instal·lació d'un elevador entre les dues plantes del centre i l'adequació d'un nou espai d'exposicions a la planta baixa.

L’obra al Centre Cívic Drassanes és la primera actuació física que es du a terme en el marc del Pla de Barris del Raval Sud. Fins ara, el projecte d’intervenció integral que, al llarg de vuit anys, impulsarà la millora d’aquesta àrea s’havia començat a desenvolupar amb la posada en marxa de les primeres actuacions integrades en els programes de caire social i amb la redacció d’alguns projectes per a les actuacions físiques.


El Pla de Barris del Raval Sud té una dotació econòmica total de 15 milions d’euros, finançats a parts iguals per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona. El projecte el conformen 34 actuacions distribuïdes en cinc àmbits temàtics d’actuació, un d’ells el d’equipament comunitari, del qual forma part aquesta millora del Centre Cívic Drassanes.



Centre Cívic Drassanes
c/ Nou de la Rambla, 43
08001 Barcelona Tel. 93.441.22.80
informacio@ccdrassanes.cat
www.ccdrassanes.cat

Com arribar:
Metro L3: Liceu, Drassanes, Paral.lel
Metro L2: Paral.el
Bus: 14, 18, 20, 21, 36, 38, 57, 59, 64 i 91.

1 comentari:

Barcelonauta ha dit...

Frisem per veure-ho! Inaugurar un nou espai per exposar en els temps que corren és tot un mèrit.